j0291984

                     

Aktuális

Állandó sportok

Bemutatkozás

Tagok

Rendezvények

Kondi

Videók

Fényképek

Elérhetőségek

 

 

Leadásfutás… szint-kötélhúzás… jegesest…

Csörgőlabda… számháború… koli bajnokság…

 

Mindannyian láthatjátok évről évre a makettekkel és rajztáblákkal rohanó építész hallgatókat a Budafoki úton… Azokat az építészeket, akik szívesen vesznek részt egy jó buliban, szívesen mozognak a poén kedvéért, vagy éppenséggel szívesen sportolnak egy jó társaságban.

A Bercsényi DSK célja nem más, mint olyan programok szervezése és lebonyolítása, mely megmozgatja a hallgatókat. Lehetőséget teremteni arra, hogy mindenki megismerje a sport vicces oldalát is. Azt az oldalát, amikor nagyobb megerőltetés nélkül lehet mozogni és ezzel együtt szórakozni. Természetesen mindezt barátokkal, egy jó közösségben.

Ki ne ismerné azt az érzést, hogy a sok rajzolástól leszakad a keze, sajog a háta a sok görnyedéstől az üvegező asztal felett, vagy éppen a fenekét ülte laposra a számítógép előtt? Jólesne ilyenkor egy kis testmozgás, de mi a kifogás? Nincs időnk rá. Hát persze, hogy nincs. Inkább erőtlenül az ágyba zuhanunk. Észre se vesszük és eltelnek úgy a napjaink, hogy nem mozogtunk semmit. De ezen változtathatunk! És nem muszáj drága kondi bérletet vennünk hozzá, vagy ”személyi edzőt” fogadnunk.

A Bercsényi DSK a fent említett programok mellett lehetőséget biztosít arra, hogy esténként a Bercsényi koli tornatermében 21:30-tól 23:00-ig különböző sportokat űzhessetek. Bárki lemehet, megnézheti, beállhat, teljesen kötetlenül. Lehet röplabdázni, kosarazni, focizni, tollasozni a meghirdetett időpontokban. A terem használatától függetlenül működik a pingpong az előtérben. Ehhez a portán lehet elkérni az ütőket és a labdákat. Kifejezetten lányoknak pedig heti 3-4 alkalommal tartunk aerobic órát: táncos zsírégetőt és alakformálót.

Keddenként kocogó-futó edzéseken vehettek részt. Jön a jó idő, úgyhogy használjátok ki, hogy a szabadban is lehet sportolni. A tájfutás rejtelmeivel is megismerkedhettek, akár versenyeken is indulhattok.

 

foci.jpg

boldog karácsonyt

Szintközélhúzás- videó